Listen to or read the following interviews featuring SharonDec 2021 - Berichten stroomden binnen van mijn buitenzwemmen groepen “Sharon 3FM zoeken een ijsbad, dan kan jij toch leveren?” en ja dat kan ik inderdaad. Tot mijn verbazing belde de producer de volgende dag op “ik zou het heel leuk vinden als je als verassing een ijsbad kan regelen voor Sander Hoogendoorn van het glazenhuis maar je moet om 5.30 in Amersfoort zijn kan dat? Pfft 4.30 wegrijden dus, Zou jij het doen? Tuurlijk! Het is voor een goed doel #wereldnatuurvonds #seriousrequest Gelukkig stond mijn vriezer nog vol met ijs, dus inladen en gaan. Het was eff puzzelen met het water en alle bekabelingen. Mijn bad was daar te groot voor en dus was het eff snel een klein babybadje regelen maar ook dat is gelukt. En wat was het een leuk ervaring. Ik had liever meer tijd gehad om Sander goed voor te bereiden op de kou met ademhalingsoefeningen maar hij heeft het ontzettend goed gedaan voor zijn eerste keer. En ik heb mijn debuut gemaakt als TV presentatrice, lol, wie had dat nou gedacht? Het leven zit vol met verassingen. Wat een mooi manier om het jaar af te sluiten!

sanderhoogendrn

ik mocht heel even naar buiten voor een ijsbad! zo tof om een x te doen, voel me helemaal refreshed voor de rest van de week. zou jij dit ooit doen? #sr21 #3fm #glazenhuis

View interview via instagram 

View via Linkedin
The breathwork movement

Ontdek de kracht van de adem


Is there a link between cold water therapy and erotica?
Interview by Miranda from On Top Of Love in 's-Hertogenbosch. (In Dutch)


DTV Nieuws
Dippen in de Noorderplas, 's-Hertogenbosch


Wies

Wat heeft koud dippen jou gebracht?


To get an impression of what its like to attend one of my workshops, read the first hand account by Nikki van der Velden.


Interview met Anneke van Otter Natuurcoaching 

Lees over Anneke's eerste ervaring met koud dippen. 

“Nog meer in contact met je lichaam en de natuur”


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram