Welkom leden van 

The Cold Therapy Community App Group

Aanmelden voor deze groep kan via een mail te sturen naar rejuveniced@gmail.com
Wij dippen bij de zuiderplas in 's-Hertogenbosch


Wij verwachten het volgende van leden van het groep:


1. We verwachten dat je regelmatig gaat dippen. Wat houdt dat in? Voor iedereen is dat anders, elke dag, 1x per week, 1x per maand. Alles mag alleen we verwachten wel dat als je niet meer gaat dat je de groep verlaat. Als je een pauze neemt i.v.m. gezondheid of iets anders dan willen we dat ook graag weten.


2. Als je gaat dippen graag posten in de groep zodat anderen kunnen aansluiten. Dip je Regelmatig op dezelfde dag en tijdstip dan hoef je het niet elke keer te posten natuurlijk maar het is wel fijn om dat te melden voor nieuwe leden. Het is ook fijn als het initiatief niet altijd van dezelfde personen komt, neem initiatief aub.

3. Het delen van informatie rondom bijpassende thema’s is welkom, echter geen spam, grapjes met gevoelig thema’s of info die niet relevant is.

4. Je bent verantwoordelijk voor je eigen veiligheid maar let aub ook op elkaar. Als je ziet dat het bij een ander niet goed gaat dan graag elkaar helpen. Wacht ook op elkaar en laat niet iemand achter bij vertrek.

5. Foto's en info in de app mogen niet gedeeld worden op andere plekken zonder toestemming.

6. Nieuwe leden uitnodigen mag. Graag zelfs. Maar alleen mensen met ervaring of die bekend zijn met de ademhalings techniek worden toegelaten i.v.m. veiligheid.

7. Behandel elkaar met respect.

8. Wil je dippen plaats een oproep en ga aub nooit alleen.

9. Wees open voor het verhaal van de ander, we dippen niet alleen maar we steunen elkaar ook en soms zijn de gesprekken in en langs het water zeer waardevol.

10. Gezelligheid. Heb jij een idee voor een leuke dip thema, kerst dip, paas dip, volle maan dip, schroom je niet om het te delen, hoe gezelliger hoe beter.

11. Geniet van elkaar, met elkaar en geniet van de natuur en van de kou.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram