MEET THE COLD THERAPY COMMUNITY FACILITATORS


ELLEN


Hallo daar!
Ik ben Ellen van Three Sisters Breath Coach. Ademwerk heeft mijn leven zoveel lichter, leuker en gezonder gemaakt dat ik nu met veel passie anderen begeleid. Samen ontdekken we de kracht van de ademhaling en ervaren we hoe het kan dienen als ons eigen medicijn. Wil je ook de voordelen van ademwerk ervaren? Bezoek mijn website op www.ellenjonkman.nl en ontdek hoe ik je kan helpen.
tel: 0623891151
Info@ellenjonkman.nl
 

SHARON 

Hoi, ik ben Sharon, gecertificeerde Wim Hof instructeur, Oxygen Advantage instructeur en lifestyle coach. Als eigenaar van The Cold Therapy Community werk ik samen met diverse facilitators om ademwerk dichter bij de mensen te brengen, toegankelijker te maken en prachtige samenwerkingen te bevorderen. Ik geloof namelijk dat we samen sterker staan. En dat we lokale ondernemers moeten steunen om een gemeenschap te vormen. Ik geloof in een community voor elkaar en met elkaar.


The Cold Therapy Community presenteert jullie dit jaar een zeer gevarieerd aanbod aan workshops. Raadpleeg de agenda voor meer informatie.RUDI
Rudi Bartels

Hypnotherapeut
Bouw Vakidioot & Podcastmaker

rudi@aidb.nu

Rudi is best verlegen en verteld niet zo graag over zichzelf!


Nee Grapje - Rudi is momenteel op reis, als hij terugkomt zou hij zichzelf voorstellen hier! 


Watch this space - it's worth it!


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram